Biografie

Denise Berley, 25 jaar, groeide op in Deventer en is hier nog steeds woonachtig. Ze volgde de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening en behaalde in 2010 haar bachelor Social Work.

 

Hoe het begon

Op de leeftijd van 6 jaar begon zij met dansen. Kinderdansen groeide uit tot streetdance en hiphop. Met andere dansers vormde zij een selectiegroep en nam deel aan vele wedstrijden waarbij de groep regelmatig in de prijzen viel. Rond de leeftijd van 13 jaar maakte Denise de overstap naar ballroom en latin-american (stijldansen). Ze volgende verschillende cursussen, onder andere van Jan Postulart. Marcel Bake noemde haar een veelbelovend talent. Samen met haar Partner nam ze menig prijs in ontvangst.

 

Carriére

Op jonge leeftijd begon Denise, naast haar liefde voor dans, ook interesse te krijgen in het acteren. Ze begon met toneellessen en heeft met deze toneelgroep meerdere toneelstukken gespeeld. Op de leeftijd van 18 jaar verwisselde Denise het dansen voor musical. Ze deed auditie en een stemtest en werd geaccepteerd bij Deventer Musical (toen nog onder de naam Musical en operette vereniging Deventer). Tot op heden is Denise nog steeds betrokken bij Deventer Musical.

 

Deventer musical

Samen met de vereniging bracht Denise verschillende musicals ten tonele waaronder "Drie Musketiers" en "Moulin R!" (zie galerij). Ook werkte ze mee aan een project van Deventer musical genaamd “The show must go on” waarvoor zij les kreeg van Jorge Verkroost (nu te zien in Belle en het Beest) en gezamenlijk met de vereniging zong met Aernout Pleket, Jorge Verkroost, Jeroen Pfaff en Marleen van
der Loo. Ook volgde zij bij zowel Jeroen Pfaff als bij Jorge Verkroost een workshop
om zichzelf verder te ontwikkelen op gebied van (musical) zang. In 2014 speelde zij de hoofdrol van Medea in het drama “Bloedroof” onder leiding van regisseuse Monique Braam.

 

Rock college

In juli 2013 werd Denise gevraagd door Jos Harmelink (Jows muzikale dienstverlening) om deel te nemen aan zijn project genaamd Rock college 2.
In 2014 brengen zij deze show ten gehore in het Burgerweeshuis. Na dit te hebben gedaan heeft Denise het jaar erop deelgenomen aan Rock college 3, een show die
in 2015 werd uitgevoerd, wederom in het Burgerweeshuis.

 

Denise Berley

Na deze muzikale belevingen heeft Denise ervoor gekozen om haar ervaring met zang uit te breiden en met verschillende muzikanten te gaan samenwerken, om als zangeres een repertoire te kunnen brengen.

Als zangeres biedt Denise Berley, onder begeleiding van verschillende muzikanten, met haar warme stem, een uiteenlopend repertoire aan nummers voor bruiloften, feesten, partijen of voor in de kroeg. Met het zingen van covers van verscheidene artiesten weet zij een feestelijke, warme en gezellige sfeer te creëren waarbij mensen van alle leeftijden kunnen genieten.

 

Repertoire

Hieronder ziet u een kleine greep uit haar repertoire. Nummers op aanvraag kunnen, voor bijvoorbeeld uw bruiloft, altijd in overleg.

De Zee - Trijntje Oosterhuis
Smoorverliefd - Doe maar!
Vlieg met me mee - Trijntje Oosterhuis

Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder e.a.
Can’t Hurry Love - Phil Collins
Always on my mind - Elvis Presley

Drops of Jupiter - Train
Breaking the Law - Emily Sande
Warwick avenue - Duffy

 

Naast bovenstaande activiteiten staat Denise met enig regelmaat

model. Voor voorbeelden kunt u een kijkje nemen in de Galerij.
Ook hiervoor is zij te boeken.

Contact

Ook te vinden op

Denise Berley

 

contact.deniseberley@gmail.com